GRATIS FRAGT

Maison Berger

Maison Berger 120 år og ikke en rynke
Nogle skæbner er usædvanlige; nogle historier kan ikke opdigtes. Nogle ideer venter bare på at blive tænkt. Nogle scenarier er skrevet, takket være en vidunderlig inspiration, med løftet om mange fremtidige episoder. Maison Berger Paris er en af disse vidunderlige historier. Fra sin Lampe Berger til hele Maison Berger Paris, har mærket skrevet en tidløs roman siden slutningen af 1800-tallet.

Maurice Berger forud for sin tid
I 1898 skabte en mand, der på det tidspunkt var apoteker, en lille genstand til at rense luften i hospitalsrum. Et unikt koncept blev født: rens luften og ødelæg uønsket lugt i stedet for kun at skjule den.
En unik teknik blev således opfundet: den katalytiske brænder.
Et uventet objekt blev designet: Lampe Berger.
Publikum blev hurtigt begejstrede for ideen. Dette var ved daggry af det 20. århundrede, jugendperioden, mødet mellem det smukke og nyttige og fremkomsten af designerobjekter i hverdagen.

Fra Lampe Berger til Maison Berger Paris
I 120 år har Lampe Berger regeret som suveræne i kunsten at sprede gode dufte i hjemmet. I 2018 blev Lampe Berger-mærket til Maison Berger Paris og fortsætter sin historie om mangfoldighed. Elegant bygget på de solide fundamenter af know-how om fransk stil, verdensunik ekspertise og et uovertruffen fransk touch, fortsætter Maison Berger sin nationale og internationale succes. Innovativ og kreativ, fortsætter de med at være med på sin tid, med at matche trends, arbejde med indflydelsesrige designere og samle talenter. Maison Berger Paris har en masse historie, men den er resolut moderne og forudser og provokerer vores duftende ønsker.