GRATIS FRAGT

Hvem er byMOTH

byMOTH er en lille butik og webshop med hovedsæde i Tjørring ved Herning, vi slog dørene op i november 2019. 


byMOTH var til at starte med kun en drøm om en webshop. Da rejsen begyndte og jeg fandt de forskellige produkter, syntes jeg, at det gav god mening at have en butik også, hvor du kan komme ind og se, smage, dufte og røre ved varerne.


byMOTH består af mig selv Mette, som har taget springet fra jobbet som pædagog til at, være selvstændig, en helt ny verden for mig, hvor der er meget at lære.


Uanset om du handler i butikken eller på nettet, så betyder det meget for mig, at du får en god oplevelse. Jeg modtager gerne ris og ros, så jeg ved, hvad der er godt, og hvad vi kan gøre bedre. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis der er varer, som du savner i vores sortiment.


Vores sortiment

Hos os finder du forskellige ting hvor bæredygtighed og økologi er i fokus. Her er lige fra rengørings produkter, bolig interiør, spiritus, cremer, te, chokolade og meget andet.

Fælles nævneren for vores sortiment, er at det hele ikke bare er tilfældigt valgt, det er valgt med omhu.

Det er primært økologisk, bæredygtigt, genbrug og lavet på naturlige ingredienser. Nogle ting er mere grønne end andre, men så er det en god historie, eller at det er produceret i Danmark der gør, at vi har valgt det alligevel.
 
Der er i hvertfald rig mulighed for at sammensætte en god gave eller forkæle dig selv med lækre produkter.